Приех поканата на вътрешния министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с

...
Приех поканата на вътрешния министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с
Коментари Харесай

Комисар Николай Николов: Няма да влизам в политиката

" Приех поканата на вътрешния министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година да работя по въпросите за понижаване на бедствията ”. Това съобщи в студиото на предаването „ На фокус ” комисар от запаса Николай Николов, който дълги години ръководеше Националната пожарна.

" Познавам се с премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, работили сме дружно, все още не стои на дневен ред влизането ми в политиката. Продължавам с това, с което до скоро се занимавах ", сподели Николов.

Той е оптимист за бъдещето на пожарната и счита, че екип от млади амбициозни хора, може да направи доста. Призна, че носи носталгията по работата и продължава да се чува с сътрудниците си, тъй като има 43 години стаж в пожарната.

За издирването на 25-годишния Емил Боев комисар Николов сподели, че познава огромна част от спасителите. „ Аз съм от Перник. Терените не са толкоз пресечени, колкото има гъста растителност. Доброволците натрупаха опит предходната година, бързо се провеждат ”, безапелационен бе Николов и добави, че се е чул с приятелката на изчезналия млад мъж в ефира на Нова ТВ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР